Продукти:
1 пакет
готови блатове (кафяви)
2
пакетчета пудинг на Д-р Йоткер
1 литър
прясно мляко
8 супени
лъжици захар
3-4
портокала
500 мл.
сметана за разбиване
50-80
мл. бренди (или др. алкохол)
Обелената
кора на един портокал се нарязва на ситно, поставя се в бурканче и се залива с
бренди, оставят се да преседи 24 часа.
Крема на тортата се прави, като се следват инструкциите на опаковката, когато
кремът е изстинал се прибавя изцедените портокалови корички (може да не се
слагат всичките)с ароматизираният алкохол се намазват блатовете преди да
разнесете крема. Редите тортата. Разбивате сметаната и намазвате най-отгоре, за
да могат обелените портокали да залепнат когато ги наредите върху торта.
Отстрани намажете или шприцовате останалата сметана.
Няма коментари:
Публикуване на коментар